Liefde op het eerste gezicht

Voordat Hannah naar België verhuisde, groeide ze op met katten. Nacho en Tavi zijn haar eerste huisdieren in België. Ze vond haar beide jongens via Facebook. Zodra ze elkaar voor de eerste keer zagen, was het liefde op het eerste gezicht. "Het enige wat ze wilden doen was knuffelen!", zegt Hannah. Het voelde ook heel erg vertrouwd aan. "Nacho lijkt een beetje op mijn partner omdat hij nogal koppig is, maar tegelijkertijd is hij ook een schatje. Tavi lijkt dan weer op mij. Hij houdt van knuffelen en het enige wat hij wil doen is anderen aan gelukkig maken."

Ik wil geen ander kattenras.

Hannah

Hannah verhuisde vier jaar geleden naar België en dat was niet altijd even gemakkelijk. "De integratie was best moeilijk, ik miste mijn familie en vrienden enorm. M'n twee katten maakten het gemis iets draaglijker. Elke dag kom ik thuis en zie ik hun schattige gezichtjes, het is een genot om ze in mijn leven te hebben."

Devon Rex

Haar twee katten zijn Devon Rexen, ze staan bekend om hun slanke lichamen, golvende vacht en grote oren. "Veel mensen schijnen ze raar te vinden, omdat ze er heel anders uitzien dan alle andere rassen", maar ook al zien ze er een beetje anders uit, Hannah is dol op ze. "Ik ben dol op mijn katten en ik kan me niet voorstellen dat ik zonder eentje zou moeten leven. Als ik opnieuw zou beginnen, zou ik opnieuw voor een Devon Rex gaan."

Misschien moet Hannah overwegen om ze onze Devon Rex krabpaal te geven, vind je niet?

Young, wild and free

Haar twee katten hebben de Chartreux en de Maine Coon sleeper. De ene staat in hun speelkamer, de andere in de woonkamer. "Ze zijn nog erg jong en wild, dus we moesten ervoor zorgen dat ze een krabpaal hadden die sterk genoeg is. Ze slapen ook graag samen, dus moesten we iets vinden dat groot genoeg zou zijn voor hen tweeën", legt Hannah uit." Nacho's favoriete plek is in de hangmat. Beetje zon in zijn gezicht, zalig toch? Tavi slaapt meestal bovenop, maar soms durft hij ook wel eens bovenop Nacho te liggen."

De favorieten van Nacho en Tavi

Shop ze hier!

Regular price
From €19,99
Regular price
Sale price
From €19,99

Regular price
From €19,99
Regular price
Sale price
From €19,99
Ook geïnterviewd worden?

We zijn continu op zoek naar nieuwe furry friends! Wil jij ook jouw verhaal hier lezen? Aarzel dan niet om het te laten weten, wie weet sturen wij jou wel een berichtje.

We kunnen haast niet wachten! Klik op de link hieronder en vul de vragen in!

Lees het volgende artikel

rhrpets_nl_blog_info_experiences_maine_coon_buy_michelle_2021_10_19_1

Partner in crime

19.10.2021
This week, we chatted to Michelle and her boyfriend, Levi, in the Netherlands. Michelle always dreamt of having a Maine Coon, but it never materialised. Until her boyfriend, Levi, surprised her! "One month before my 24th birthday, he told me that I could have a kitten. We then immediately started searching for a Maine Coon."
Weten wanneer de volgende blog online komt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een notificatie wanneer deze live is!

NEED HELP WITH
YOUR PURRRCHASE?